Flex containers

Met een Flex container vervoert u vloeistoffen in bulk 'gewoon' in een standaard 20 ft container. Ten opzichte van een tankcontainer bespaart u zo op transport en schoonmaakkosten. Een flex container kan ook dienen als vervanging van vervoer met drums of big bags. De handlingkosten en de kans op schade verminderen dan aanzienlijk. Het flex container systeem is gemaakt van lichte kunststof. U kunt dus ook nog eens meer liters product vervoeren per container. 

Een flex container is geschikt voor het vervoer van allerlei vloeistoffen en (plastic) korrels. Het systeem is beschikbaar vanaf 10.000 tot 24.000 liter. Alle details kunt u rustig nalezen in onze informatiebrochure over flex containers. Deze is aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wilt u meer weten over dit systeem of een proefzending doen? Dat kan, want Van Dorst Logistic Services is gecertificeerd als Flex container specialist. Wij prepareren de container en brengen het systeem aan volgens de specificaties.

Wij het werk, u de voordelen!

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Image
Image