Containertransport

Van Dorst verzorgt tevens containertransport!In het verlengde van onze warehousing-activiteiten verzorgen wij ook de trucking van en naar de zeehavens. Hiervoor beschikken wij over eigen trekkend materieel en containerchassis voor alle type containers. Bovendien hebben wij een tiental speciale containerchassis.

Met deze uitschuifbare chassis kunnen wij zwaarbeladen 20 ft containers (tot 30 ton) veilig en volgens de wettelijke normen vervoeren. Behalve voor 20 ft containers zijn de chassis ook geschikt voor 40 en 45 ft. containers. Twee 20 ft containers tegelijk vervoeren kan natuurlijk ook. Al het materiaal is standaard ADR-uitgerust en onze chauffeurs beschikken over de juiste papieren.

Wij verzorgen niet alleen de trucking maar desgewenst nemen wij u ook de douaneafhandeling uit handen. Ook regelen wij graag de administratieve- en financiële zaken met de rederij voor u.

Meer weten? Vraag de brochure aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.